van der vleuten leasing

Diensten

Van der Vleuten leasing heeft een aantrekkelijk aanbod van leaseproducten voor het midden- en kleinbedrijf. Voor ieder type ondernemer en situatie heeft Van der Vleuten leasing een passend leaseproduct. Wij verplichten u dan ook niet om uw jaarcijfers te overleggen, wij werken namelijk graag op basis van vertrouwen wat ons de mogelijkheid geeft om voor u altijd met een passende oplossing te komen.

Waarom leasen?

Wanneer u de wens heeft om auto’s toe te voegen aan uw bedrijfsmiddelen is leasing een logische optie. Door te leasen hoeft u niet te investeren in de aankoop van auto’s maar verspreidt u de investering over meerdere jaren. De investering drukt niet op uw balans waardoor er minder aanspraak wordt gemaakt op uw werkkapitaal. Dit betekent meer ruimte voor u als ondernemer. Daarnaast ligt alle zorg omtrent de leaseauto’s in handen van de leasemaatschappij. Voor u betekent dit dat u nooit voor vervelende verrassingen komt te staan.

Passend leaseproduct voor zakelijk rijden

Van der Vleuten leasing bestaat uit mensen die zich inleven in uw bedrijf en situatie en graag kijken waar uw wensen en hun mogelijkheden elkaar overlappen. We leveren voor iedere ondernemer een offerte op maat, ieder bedrijf is immers uniek. Onze mensen weten welk leaseproduct bij u past. Daarbij kan het gaat om full operational lease, shortlease of sale en lease back.

Waarom Van der Vleuten Leasing?

Auto’s leasen bij Van der Vleuten leasing betekent een persoonlijke benadering, een snelle service en optimale bereikbaarheid. Onze dienstverlening levert u een aanzienlijke tijdsbesparing op. We beheren uw volledige wagenpark en daarmee het gebruik van al uw leaseauto’s. Mocht u dit wensen dan kunnen we ook het volledige traject overnemen van offerte tot aan inlevering van de leaseauto. Hierbij communiceren wij rechtstreeks met uw werknemer. Daarnaast denkt Van der Vleuten leasing pro-actief mee en geven we advies als het gaat om nieuwe ontwikkelingen. Zo blijft u op de hoogte van bijvoorbeeld wetswijzigingen, belastingplannen en dergelijken. Het leasecontract volgen we goed om te voorkomen dat u met onnodige kosten wordt geconfronteerd.

Vraag direct gratis een leaseofferte aan, vermeld hierbij zoveel mogelijk wensen zodat wij een offerte op maat kunnen maken.

 

Short lease aanbod 

no products
no products
no products
no products