van der vleuten leasing

Full-operational lease

De full-operational service lease is een constructie waarbij alle kosten in één maandbedrag zijn opgenomen (excl. brandstof en BTW). Aan het einde van de leaseperiode wordt de auto door ons terug genomen, tenzij u besluit deze te kopen of voor een vooraf vastgestelde termijn door te leasen. Gedurende de looptijd van het contract heeft u geen omkijken naar de auto. Afhandeling van reparaties, onderhoud en/of schades worden allemaal door Van der Vleuten Leasing geregeld.

Kosten van rente en afschrijving

De afschrijving (en rente) wordt bepaald aan de hand van de hoogte van de investering en de restwaarde van de auto.

Houderschapsbelasting

Houderschapsbelasting is de nieuwe vorm van motorrijtuigenbelasting (beter bekend als wegenbelasting). Deze kosten zijn ook opgenomen in het maandelijkse leasebedrag.

Verzekering

Van der Vleuten Leasing heeft een uitgebreide W.A.+ Casco (voorheen All Risk) verzekering voor alle auto’s. In geval van schade die door u veroorzaakt wordt, of bij diefstal, is er sprake van een eigen risico voor u als relatie. Bij het afsluiten van uw leasecontract wordt u op de hoogte gesteld van de hoogte van uw eigen risico. Voor u dus geen onaangename verrassingen.