van der vleuten leasing

Shortlease

Heeft u medewerkers die nog in hun proeftijd zitten, of tijdelijk personeel in dienst? Als u voor een nog onbekende periode één of meerdere auto's of bedrijfswagens nodig heeft, bieden wij de ideale oplossing: Shortlease. Shortlease combineert alle praktische voordelen van operationele leasing met de vrijheid van een huurauto. Bovendien is shortlease voordeliger dan huren. U least de auto('s) voor minimaal één maand en maximaal één jaar.

Van der Vleuten Leasing kijkt graag samen met u welke auto het beste bij u past. Vaak hebben wij enkele auto's voor kortere periodes beschikbaar voor shortlease. Zo beperkt u de kosten voor mobiliteit bij een nieuwe medewerker, of vult u de wagenparkbehoefte op bij een (wellicht tijdelijke) groei in werkzaamheden. Met Shortlease bent u verzekerd van optimale mobiliteit, inclusief het gemak van onze uitstekende service.

Shortlease in het kort

Shortlease is de kortere variant van operational lease. Bij shortlease maakt u gebruik van één of meerdere leaseauto’s. U least dan tegen een vast bedrag per maand met een opzegtermijn van vier weken. U bent niet gebonden aan een vast leasecontract maar profiteert wel van onze service-voordelen. Mocht u twijfelen over welke leasevorm voor u het beste geschikt is twijfel dan niet en neem contact met ons op.

Omzetten van shortleasecontract

Wanneer u gebruikmaakt van shortlease is het mogelijk om dit om te zetten naar operational lease. Dit betekent dat we uw shortleasecontract omzetten naar een regulier leasecontract. Dit is te allen tijde mogelijk. Daarbij verrekenen we uw eerder betaalde shortlease termijnen. Daarnaast is het ook mogelijk om uw shortleasecontract tussentijds te verlengen.