van der vleuten leasing

Pech of schade

Pech of schade aan uw leaseauto is vervelend en komt altijd slecht uit. Om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen staan onze vakmensen 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Ook wanneer de auto niet bij ons verzekerd is helpen wij u graag.

Pech onderweg

Van der Vleuten Leasing biedt uitkomst bij pech onderweg. Waar u ook bent en wat uw probleem ook is.  Indien uw auto er plotseling mee stopt of een ernstig defect vertoont waardoor u de dichtsbijzijnde garage niet meer kunt bereiken, kunt u 24/7 contact met ons opnemen. Bel naar ons vaste nummer 0416-319791, hierop zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken.

Bij inbraakschade en diefstal

U komt terug bij uw leaseauto en het blijkt dat er een ruitje ingetikt is, wat dan? Doe ten eerste altijd aangifte bij de politie en stuur deze aangifte vervolgens op naar Van der Vleuten Leasing, bij voorkeur via e-mail. Daarnaast verzoeken wij u om de inbraak of diefstal binnen 24 uur aan ons te melden. Dit kan telefonisch via 0416-319791 of door een e-mail te sturen.

Schade

Heeft u schade aan uw leaseauto? Meld dit dan binnen 24 uur aan Van der Vleuten Leasing. Daarnaast vragen wij u vriendelijk om alle documenten zo spoedig mogelijk naar ons toe te sturen. Ten eerste het ingevulde schadeformulier, maar ook eventuele getuigenverklaringen, aanspraken van derden en politierapporten die u ontvangt. Op het moment dat wij van u alle benodigde documenten ontvangen hebben zorgen wij voor de correcte afhandeling van dit proces. U heeft hier zelf dus geen omkijken naar.

Stuur de documenten naar:

Van der Vleuten Leasing B.V.
Schotse Hooglanderstraat 64
5165 AH Waspik