van der vleuten leasing

Reparatie - Onderhoud - Banden

Onderhoud

Uw leaseauto heeft regelmatig onderhoud nodig om veilig rijden te kunnen garanderen en onnodige schades te voorkomen. Voor het tijdig laten uitvoeren van de onderhoudsbeurten bij Van der Vleuten Leasing bent u zelf verantwoordelijk. Deze verantwoordelijkheden worden vastgelegd in het leasecontract zodat hier geen onenigheid over kan bestaan. In het onderhoudsboekje van uw leaseauto ziet u wanneer, welke onderhoudsbeurt nodig is. Indien uw auto bijna toe is aan een onderhoudsbeurt neemt u dan contact op met 0416-319791 zodat wij voor u een afspraak bij één van onze monteurs kunnen inplannen. Indien u uw auto least bij Van der Vleuten Leasing worden alle onderhoudsbeurten en APK's uitgevoerd door Autobedrijf Van der Vleuten.

Het is uw eigen verantwoordelijkheid om zelf regelmatig de koelvloeistof, ruitensproeiervloeistof, de bandenspanning en de motorolie te controleren van uw leaseauto. Schade die onstaat door nalatigheid  zijn niet in de leasekosten inbegrepen en dus voor eigen rekening.

Reparatie

Reparaties aan, of vervangingen van, accessoires en onderdelen die niet in uw leasecontract zijn opgenomen, zijn voor eigen rekening.

Vervanging van de banden

Zijn de banden van uw leaseauto aan vervanging toe? Of twijfelt u hierover? Bel ons tijdens kantooruren op 0416-319791 zodat wij u kunnen adviseren. Indien de banden inderdaad aan vervanging toe zijn plannen we gelijk een afspraak in zodat u zo snel mogelijk beschikt over nieuwe banden. Wel is het uw verantwoordelijkheid om zelf regelmatig de bandenspanning te controleren. Een juiste bandenspanning geeft een besparing in het brandstofverbruik en zorgt voor een optimale wegligging.
Bekijk hier de mogelijkheden voor het gebruiken van winterbanden.

APK

Als leaserijder is het uw verantwoordelijkheid om uw leaseauto tijdig een Algemene Periodieke Keuring (APK) te laten ondergaan. Indien uw auto toe is aan een APK neem dan contact op met 0416-319791. Dit kan al 2 maanden voor de vervaldatum zonder dat deze datum verschoven wordt. Als u uw leaseauto komt inleveren voor een APK zorgen wij ervoor dat er vervangend vervoer voor u klaarstaat zodat u hier zo min mogelijk hinder van ondervindt.